Blog Rasmi Naim

Disini Perjuangan Bermula

Posted on: November 21, 2009

kenapa aku memilih tajuk ini bagi aku
amat sempurna sekali
aku mahu lebih serius dan tidak mahu main2 lagi dalam arena pembloggeran dan online ini
setelah lebih 2 tawun aku melihat
wow..potensi nya amat besar
dan melalui blog ini juga yang aku anggap mcm salah satu aset yang penting dah bagi aku skrg ne,,selain dari Handphone>Laptop>Motosikal dan sebagainya..

seperti korang jugak kita tidak terlepas dari angan2 dan cta2 moga2 dengan adanya blog ini aku akan terus berpena dan berpena lagi selagi jari jemari tidak busan mengetuk keyboardku yang sezen ini..

antara menda yang aku terlintas nak tulis

hmm..apa2 ja la..jnji leh jadi guide dan perancangan aku dimasa2 akan datang..

ok..GENG..PENGEMBARAAN BERMULA (cmm upin ngan ipin lak)

Advertisements
Tags:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


  • None
  • Mr WordPress: Hi, this is a comment.To delete a comment, just log in, and view the posts' comments, there you will have the option to edit or delete them.

Categories

%d bloggers like this: