Blog Rasmi Naim

baru aku faham..

Posted on: November 22, 2009

kesimpulannya pada hari ini setelah kita menelaah meh aku kasi tau pelan2 punya kat spa2 yang kekurangan pemahaman tentang istilah web hosting dan domain ini

ok ..

 

web hosting : ialah tempat utk kita simpan smua kandungan website mahupun blog kita nak mudah faham mcm STOR da..

manakala

 

domain : adalah alamat bagi website atau blog kita.

mcm kita la..kita ada nama dan alamat rumah kalo xdak menda tu cmna orang nak tau dan contact kita yer x..

sekian dlu bagi pengajaran kita pada hari ini

 

p;s : stil lagi memantapkan skill penulisan maaf  kalo penulisan saya kurang menarik dan menyukarkan anda..

p:s:s agak lawak jugak la..selama ini aku dok paham webhosting ngan domain tu sama je..hehe

Advertisements
Tags:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


  • None
  • Mr WordPress: Hi, this is a comment.To delete a comment, just log in, and view the posts' comments, there you will have the option to edit or delete them.

Categories

%d bloggers like this: