Blog Rasmi Naim

Projek Pertama?

Posted on: November 22, 2009

ha..sebut pasal projek pertama ne mesti korang dah terbayang2 kan

dalam fikiran korang kan apa yang aku nak buat??

busted04.jpg

 

ish bukan projek tu la..tu projek baekk..punyer,,ha3

BACA LAGI KAT BAWAH SAMPAI HABISH YER..

saban hari aku melayari internet tapi apa benda yang aku dapat??cuba tanya diri kita sendiri

terdetik jugak hatiku nak sambar duit dari internet

tapi aku x tau nak buat lagu mana

so cm mana nak buat duit dari internet

kalo mengabiskan duit aku tau la.. (yang tu sapa x tau..semua orang pun tau..ngee…)

so..bila stdi2 balik usha2 dan tnya2 pak cik google dia menjawap woi banyak  la menda yang hang leh buat??awat x buat??rugi owh (LEBIH KURANG MCM TU LA KOT DIA KATA HEHE..)

tapi lagu (macam mana)

aku bukan tau sangat..??so itu la alasan aku kot..

apa nak susah hang beli la ebook..

ha ebook??hadui..nak kena keluaq bajet lak..

kalo aku kaya senang..angkut je..then praktikan konfem masuk punyer…

nie x..aku pun bukan org sennag pnya..

hmmm..cmna nak lakukan projek pertama ne ek…

projek yang leh mendatangkan hasil bahkan leh cover streamyx rm 60 per MOnth aku ne..??

persoalan masih belum terjawab..Tguuu..aku kan cari jawapannya jugakk…

Advertisements
Tags: ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


  • None
  • Mr WordPress: Hi, this is a comment.To delete a comment, just log in, and view the posts' comments, there you will have the option to edit or delete them.

Categories

%d bloggers like this: