Blog Rasmi Naim

subaru murtad??

Posted on: November 24, 2009

blm subaru Pictures, Images and Photos

(semalam adik aku ada story masa dia kt KL ari tu dia ada jmpa seekor sebuah kereta BLM yang  bermodified2kan ala2 subaru s204 limited edition,kebetulan time tu dia kuar dengan kawan dia and keta tu ada kat situ dan masih berhabuk sket apa lagi kawan dia ne gi tulis dengan tangan “MURTAD” hehe..yela mana x kata mcm tu Mak Bpak sedap2 Boh nama PROTOn  dia nak lak p tukaq ..hadu..tp ap2 pun mmg menarik gak la ek

kalo x caya meh usah gambaq yang aku upload tu baru jmpa je ne..haha)

s204 Pictures, Images and Photos

dan bandingkan dengan yang ori edtion dari subaru punya hehe..

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


  • None
  • Mr WordPress: Hi, this is a comment.To delete a comment, just log in, and view the posts' comments, there you will have the option to edit or delete them.

Categories

%d bloggers like this: