Blog Rasmi Naim

Archive for the ‘ebay’ Category

Ebay Pictures, Images and Photos

salam kepada para pembaca dan bloggers sekalian pada hari ini aku akan berkongsi dengan kalian antara tips ebay pada hari ialah..

masa

kenapa masa itu penting dan tepat bagi peniaga ebay??

sudah semstinya la penting …

aku akan xplen kenapa ianya penting!

senaraian amat penting di ebay

oleh itu kita perlu mengusha sama time kita nak buat listing mahupun mahu melancarkan produk utk dijual / dilelong diebay

oleh kerana ??

apa akan jadi kalo kita dok main hentam kormo ja??

sedang nyanyak pembeli tidur dibuai ngigau dan melakukan tuut..di katil..anda pula melancarkan serangan so sapa yang nak beli?hehe

ada tu mmg ada tp x rmai …

so jikalau anda nak bid dan product anda dilisting dengan masa yang betul aku leh bagi masa yang tepat utk kita listing iaitu pukul 8. 00 waktu malaysia kerana apa??

waktu di us sudah pukul 8 malam..so bila pukul 8 malam kat us ramai la orang online

dah boleh la tingkatkan bid utk produk yang anda listing tu k..hehe

sekian dlu tips dari aku

Ps: aku bukanlah pakar ebay mahupun lelong..juz aku ada pemikiran dan sudi mempelajari menda yang baru yang berlaku disekelilingku

Advertisements


  • None
  • Mr WordPress: Hi, this is a comment.To delete a comment, just log in, and view the posts' comments, there you will have the option to edit or delete them.

Categories