Blog Rasmi Naim

Posts Tagged ‘Kisah

kenapa aku memilih tajuk ini bagi aku
amat sempurna sekali
aku mahu lebih serius dan tidak mahu main2 lagi dalam arena pembloggeran dan online ini
setelah lebih 2 tawun aku melihat
wow..potensi nya amat besar
dan melalui blog ini juga yang aku anggap mcm salah satu aset yang penting dah bagi aku skrg ne,,selain dari Handphone>Laptop>Motosikal dan sebagainya..

seperti korang jugak kita tidak terlepas dari angan2 dan cta2 moga2 dengan adanya blog ini aku akan terus berpena dan berpena lagi selagi jari jemari tidak busan mengetuk keyboardku yang sezen ini..

antara menda yang aku terlintas nak tulis

hmm..apa2 ja la..jnji leh jadi guide dan perancangan aku dimasa2 akan datang..

ok..GENG..PENGEMBARAAN BERMULA (cmm upin ngan ipin lak)

Tags:


  • None
  • Mr WordPress: Hi, this is a comment.To delete a comment, just log in, and view the posts' comments, there you will have the option to edit or delete them.

Categories