Blog Rasmi Naim

Posts Tagged ‘pengajaran

hazelyna1 Pictures, Images and Photos(adakah melihat gambar ini boleh ilangkan kebosanan anda menunggu domain yang masih belum tiba??)

baru aku tau sebab musabab kenapa domain yang aku beli kat sepaku xleh nak login.
dan sebenarnya (cewah mcm lagu yuna lak)
pihak sepaku hosting selaku penyedia khidmat domain aku
tidak memberitahu (dan mmg aku x tau la beb)

sebenaqnya domain yang kita dah berjaya beli dan daftar kena ada cooling-period (bukan period tuutt aaa..)

cooled-period yang aku maksudkan ialah tempoh bertenang
utk domain tersebut btol2 masyuk kat PErsatuan Pendaftar domain Antarabangsa-bangsa Bersatu

so..apa lagi..sabar je la beb
naseb baek pihak domain tu x kena maki ngan aku hehe..

Ps:kena bertolak ansur supaya semua urusan utk melancarkan video blog pertama berbayarku berjalan dengan lancar

ewahhh..

Advertisements


  • None
  • Mr WordPress: Hi, this is a comment.To delete a comment, just log in, and view the posts' comments, there you will have the option to edit or delete them.

Categories